Заповядайте в модернизираната клиника VAS-VET!

Ветеринарна клиника VAS-VET е създадена през 2001 година в град София. В нея работят отлично подготвени лекари, с висока професионална квалификация. Екипът на клиниката е специализиран в областта на вътрешни болести, хирургия, онкологията, стоматология, акушерство и гинекология, дерматология, образна диагностика и профилактика при всички видове домашни любимци.
През 2010 година врати отвори и ветеринарна клиника VAS-VET в квартал Гоце Делчев, на улица Костенски водопад 45. За кратко време спечелихме доверието на нашите пациенти там и се радваме, че открихме много нови приятели.
За да бъдем полезни и да умеем да предоставяне най-модерните услуги в областта на ветеринарната медицина, бе направена цялостна промяна на оборудването в нашата клиника. Сега разполагаме с 3D ехограф, апаратура за бърза диагностика на кръвни изследвания, стационар оборудван за продължително лечение, операционна зала с инхалационна анестезия и не на последно място груминг стая с вана за къпане на големи и малки любимци.
За нашите мъркащи приятели сме осигурили хотел. Приятна обстановка, ежедневна грижа, хубава храна и всичко останало, от което вашата котка ще има нужда, докато Вие не сте си у дома.
При нас ще откриете необходимото внимание и грижи за вашия любимец. Ще се радвате на любезно отношение и разбиране от страна на нашите професионалисти. За нас пациентите са най-важни!